Weber leverer flere forskellige typer isolerende facadesystemer. Forskellige typer med forskellige egenskaber.
For at benytte mængdeberegneren skal du vælge et isolerende facadesystem herunder.
Ønsker du yderligere vejledning først, kan du læse mere om Webers isolerende facadesystemer her
.

VÆLG VENLIGST SYSTEM:

weber.therm plus ultra Serpomin weber.therm basis Serpotherm Serposokkel
weber.therm plus ultra isolerer optimalt og holder facaden slank, samtidig med at det er et brugervenligt og holdbart facadesystem med puds på højisolerende plader. Systemet er velegnet til både nybyggeri og renovering og kan anvendes på underlag af tegl, beton, letbeton og porebeton.
En holdbar mineralsk facadeløsning pudset direkte på mineraluld. Løsningen anvendes på underlag af murværk, beton, letbeton og træværk. Serpomin er særdeles velegnet til nybyggeri og efterisolering.
Facadeisoleringssystemet udføres i princippet som Serpomin-løsningen, hvor man pudser direkte på mineraluldsisoleringen. Til basis-løsningen anvendes dog weber multi 292 til både fastgørelse af isolering og som pudslag.
En holdbar facadeløsning med mineralsk puds direkte på EPS isolering. Løsningen anvendes på underlag af beton, murværk, letklinkebeton og porebeton på ejendomme op til 2 etagers højde. Serpotherm er velegnet til både nybyggeri og efterisolering.
System specielt anvendeligt på sokler.
weber.therm Plus Ultra Serpomin weber.therm basis Serpotherm Serposokkel

Mængderne er at betragte som vejledende information for entreprenører og andre, der har ansvaret for den egentlige og endelige projektering, opmåling og projektets gennemførelse. Som materiale- og systemleverandør kan Saint-Gobain Weber A/S kun bistå med teknisk vejledning og service og er ikke juridisk ansvarlig for denne vejledning og service og den konkrete anvendelse heraf.